Zoeken

Humo: Leah Thys en Elise Roels

Vorige maand werd ik gekatapulteerd naar een tijd waarin de wereld veel simpeler was. Je had namelijk maar twee soorten mensen in de wereld; mensen die naar thuis keken (me!) en diegene die VTM verkozen en liever naar familie keken.

Ik vond het dan ook ontzettend leuk om Leah Thys en Else Roels te ontmoeten en hen te schminken voor hun cover verhaal van Humo.Beide dames hadden net hun interview afgerond toen ze bij mij kwamen voor hun make-up. Wat me op viel was hoe lief en ‘down to earth’ ze waren. Niet alleen tegen mij, maar ook tegenover elkaar. Ze zijn niet gewoon collega's maar ook goede vriendinnen.


Als ik twee mensen moet schminken voor een portret, probeer ik altijd om de make-up looks een beetje op elkaar af te stemmen. Omdat Leah gekend staat voor haar perfecte blonde coup en stijlvolle rode lippen, leek het me leuk om Elise ook uitgesproken rode lippen te geven. Zo transformeerde de lieve kleine “Emma” tot een diva die niet moest onderdoen voor “Marianne”


Xx

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Beach shoot