top of page

Partners

6ea7db2e99dcf2d90b35b6b23f71ea9f-87857b9b.jpg

Utopia photo

Fotograaf

Mariska is een portret- en huwelijksfotograaf uit Brussel. Ze  spreekt vloeiend Engels, Frans en Nederlands. Het grootste deel van haar woordenschat bestaat uit citaten uit de FRIENDS tv-show.

Haar werk zou je kunnen omschrijven als romantisch en sentimenteel met een vleugje nostalgie. Ze implementeert graag echte emoties in haar werk, geïnspireerd door haar liefde en verlangen naar een analoge levensstijl.

Atelier Valentine Avoh

Ontwerper bruidskleding

Valentine's atelier biedt lichte, verfijnde en speelse trouwjurken aan in een Haute Couture-geest, waarbij tijdloze snitten en verrassende details worden gecombineerd.

Afgestudeerd in modeontwerp aan het London College of Fashion, werkte de Belgische ontwerper meer dan 10 jaar voor prestigieuze internationale huizen zoals Alexander McQueen, Alexis Mabille en San Andrès Milano.  

Valentine-Avoh-robe-de-mariee-PEARL-wedding-dress-photos-Elodie-Timmermans-2_7d8aee41-55e2
Pouchka_bridal_session_119_of_167-09b8435e_edited.jpg

Atelier Morgane Steygers

Florale vormgeving

In het Atelier stelt Morgane bloemboeketten op maat samen in de stijl van uw keuze: hedendaags, Parisian, landelijk,... Dankzij haar knowhow in de bloemsierkunst belicht ze de mooiste momenten van uw leven en laat ze u er volop van genieten.

bottom of page